Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Iκαρος Καλλιθεας - Διογενης.. νικητες οι... κορασιδες!

Ειμαστε τοσο περηφανοι γι αυτα τα παιδια! 
 Ενταξει ο αγωνας δεν σηκωνει κριτικη. Το τελικο 18-75 δεν αφηνει περιθωρια.  Ομως το οπτικο αποτελεσμα ηταν χαρμα και αυτο φαινεται καθαρα στο βιντεο του αγωνα. 
Οι μικρες μας φετος τα εδωσαν ολα κι εκαναν -απο την πρωτη του χρονια- το μπασκετικο τμημα του συλλογου μας του Διογενη, πολυ μα παρα που υπερηφανο. Οπως περηφανοι εγιναν ολοι γυρω τους, προπονητες, γονεις, φιλοι, μελη και φιλαθλοι του συλλογου. Ο Διογενης μ αυτα τα σπουδαια κοριτσια "ανεβασε" τις μετοχες του και ο αθλητισμος κερδιζει ετσι αλλο ενα σωματειο-κυψελη αγαπης για ολα τα ομορφα ιδανικα. 



Δεν θα ξεχασουμε τα σχολια θαυμασμου φιλων αλλα και (ειδικα) αντιπαλων για τη δουλεια που γινεται στον Διογενη μας και τις δυνατοτητες της ομαδας. Σε καθε γηπεδο εκπληκτα ματια ρωτουσαν και δεν πιστευαν οταν ακουγαν ποσο νεα ομαδα ηταν αυτη που εβλεπαν μπροστα τους. Η αναγνωριση ερχοταν σε καθε παρκε. Αυτο εγινε και προχθες Σαββατο με τον Ικαρο Καλλιθεας. 
Το σκορ μπορει να δειχνει τη διαφορα επιπεδου των ομαδων τη δεδομενη στιγμη, αλλα δεν φανερωνει τη δυναμικη και τις δυνατοτητες των μικρων μας. Ο κατα πολυ χαμηλοτερος μεσος ορος ηλικιας και η διαφορα στα "κορμια", και μονο αυτα απαγορευαν αλλη εκβαση στο παιχνιδι. 


Μα και παλι οι μικρες μας δεν ηταν ευχαριστημενες. Ηθελαν να ειχαν παιξει πιο καλα, πιο σωστα, πιο δυνατα. Να ειχε μικροτερη διαφορα το σκορ. Να εχαν βαλει κι αλλα καλαθια. Ηταν φανερη στα βουρκωμενα ματια τους η διψα για κατι ακομα καλυτερο. Τους το αναγνωρισαν και οι ευγενεστατες μεγαλες αντιπαλες τους με γλυκολογα και αγκαλιες! Αυτη η διψα οδηγει τα κοριτσια του Διογενη ολη τη χρονια κι αυτη η διψα θα τ ακολουθει τωρα πια και στην Α κορασιδων. Κι εκει τα καλυτερα ερχονται..

Αγγελε ενα μεγαλο μπραβο για οσα φτιαχνεις. Προπονητες και ανθρωποι της ομαδας μπραβο σε ολους σας. Συγαχητηρια και στους γονεις για την πρωτογνωρη για σωματειο υποστηριξη τους ολη τη χρονια. Κοριτσαρες μας τα μεγαλυτερα μπραβο φυσικα σε εσας. με ολη μας την καρδια ! 

Τελος πρεπει να δωσουμε συγχαρητηρια και πολλα μπραβο και στις φανταστικες αθλητριες του Ικαρου Καλλιθεας  τις οποιες οι δικες μας μικρες και μπασκετικα θαυμασαν αλλα ηδη εγιναν και φιλες τους διαδικτυακα (κι ελπιζουμε και οχι μονο) διοτι τελικα, αυτο κανει ο αθλητισμος και η ευγενης αμιλλα. Φερνει τους ανθρωπους και ειδικα τα παιδια κοντα! Χαριζει αξεχαστες στιγμες και εμπειριες, ζεσταινει καρδιες και δημιουργει αυριανους υγιεις πολιτες. 


Video: http://youtu.be/xFOzcbhaYm8



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου