Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Παγκορασιδες σαν..Κορασιδες!

21/4/2013  Πανελευσινιακος-Διογενης 26-35 και ο μικρος τελικος και η τριτη θεση Παγκορασιδων πηγε στον Διογενη μας!

Το ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ μετα το τελος του ματς μπροστα σε ορθιους απο ενθουσιασμο γονεις, φιλους και αντιπαλους ηταν το ιδανικο φιναλε και η μεγαλυτερη αναγνωριση για την προσπαθεια των φανταστικων μικρων μας!
Μια προσπαθεια που παρα την πικρα του χθεσινου "τελικου", μονο σπουδαια μπορει κανεις να τη χαρακτηρισει στη διαρκεια ολης της χρονιας. Μην ξεχναμε πως μιλαμε για μια ομαδα αητητη σ ολο το πρωταθλημα! Τα κοριτσια ειναι αληθεια πληγωθηκαν εχθες που απο μια και μονο κακη εμφανιση χαθηκε η ανοδος. Μεταξυ τους μονολογουσαν "δυστυχως χαθηκε ολη η χρονια" Τους απαντουσαμε "Οχι μικρες, κερδισατε παααρα πολλα ολη τη χρονια κι ειστε πολυ σπουδαιες γι αυτα ολα". Προφανως η ενθαρυνση επιασε τοπο και ετσι σημερα πηραν -μεσα τους κυριως- μια ατυπη ρεβανς για την ατυχη χθεσινη εμφανιση, κι εκαναν  ενα παιχνιδι που δεν ξεκινησε καλα, να μοιαζει στο τελος με παρτυ.

Πραγματι, ο αγωνας  ξεκινησε ασχημα.
Τα κοριτσια εμφανως επηρεασμενα απο χθες, μπηκαν νωθρα και νευρικα. Το α' οκταλεπτο εκλεισε με το εναντιον τους 9-2. Ομως μεχρι εκει. Σιγα γιγα η ομαδα αρχισε να ανεβαινει και να βρισκει λυσεις και ρυθμο. Κι οσο ανεβαινε τοσο ψαλιδιζε τη διαφορα. Δευτερολεπτα πριν το τελος της β' περιοδου ο Διογενης περασε μπροστα με +1 και με ενα καταπληκτικο buzzer beater εκλεισε το σκορ με +4 υπερ του!

Απο την τριτη περιοδο και μετα αρχισε το παρτυ. Η Ελευσινα προσπαθουσε φιλοτιμα να αντιδρασει αλλα ηταν ολα διαφορετικα πλεον. Ο Διογενης εβγαζε φασεις και θεαμα κι οι αντιπαλοι γεμιζαν αγχος και νευρικοτητα.  Η διαφορα αρχισε να μεγαλωνει. Εφτασε διψηφια και τελικα εκλεισε χαλαρα στο τελικο 26-35. Αξιζουν λοιπον πολλα συγχαρητηρια σε ολες ανεξαιρετως τις μικρες μας. Μπραβο κοριτσια. Η αγαπη σας για την ομαδα, το μπασκετ και το πεισμα σας να αγωνιζεστε οτι κι αν συμβαινει μας κανουν ολους περηφανους. Παντα τετοια λιονταρακια!

Video1: http://youtu.be/KVbKOCvC8Xo
Video2: http://youtu.be/C6NdyBjQT5g
Video3: http://youtu.be/Jy9zp6mnZwg
Video4: http://youtu.be/cZHkYc-Kkqk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου