Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ


Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012


Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζοντας την παράδοση του εθίμου της Καθαράς Δευτέρας, γιόρτασε στην Φρεαττύδα, τα παραδοσιακά κούλουμα, προσφέροντας εκατοντάδες μερίδες με σαρακοστιανά, λαγάνες και κρασί, σε πολίτες του Πειραιά.
Δυστυχώς ο Καιρός δεν ήταν σύμμαχος της Καθαράς Δευτέρας με αποτέλεσμα να αναβληθούν οι εκδηλώσεις και να μην γίνει το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού, όμως εκεί στην παραλία της Φρεαττύδας υπάρχει ο φιλόξενος Ναυταθλητικός Σύλλογος ΔΙΟΓΕΝΗΣ και έτσι όλα έγιναν μέσα στο όμορφο περιβάλλον του, κοντά στο τζάκι με καλή παρέα.
Στην Φρεαττύδα παραβρέθηκαν: Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Π. Κουβάτσος, οι Αντιδήμαρχοι, Γ. Δαβάκης, Π. Πουλικαράκος, Στ. Κωνσταντούζος, Κ. Λαουλάκου, ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π. κ. Κυρ. Μανωλάκος, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Αντ. Θεοδώρου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ν. Βλαχάκος, Π. Ρέππας, Ζ. Ρούσσου, Η. Σαλπέας, Γιάννης Δανιήλ, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Στ. Διαμαντίδης, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Γ. Αλεβίζος και κα Γ. Μίληση αντίστοιχα, οι κυρίες Ελένη Μπαζιώτου, Νανά Γκαχοπούλου, Καίτη Μπίστη, Έφη Κωνσταντινίδη, Κέρυ Μακρογαμβράκη, Χλόη Αμαράντου, ο πρώην Γενικός της ΔΗΡΑΠ κ. Δημήτρης Κρητικός, ο Πρόεδρος του Ναυταθλητικού Συλλόγου Διογένης κ. Πέτρος Κωνσταντινίδης, ο Επιχειρηματίας κ. Δημήτρης Αγαλόπουλος, οι Δημοσιογράφοι κ.κ Γιώργος Σαραντάκος, Μαίρη Βλαχάκου, Άρης Κοτσολάκος, ο κ. Νίκος Πολίτης των Ολυμπιτών Καρπάθου, οι κ.κ Μπάμπης Σηφακάκης, Γιάννης Πολυκανδριώτης, ο Κοινοτικός Σύμβουλος Αντώνης Μοραντζής, ο Στρατηγός Μιχάλης Γκολέμης.
Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου