Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Γλέντι μασκέ στο Διογένη Φρεαττύδας Πειραιά


Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012


Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου για μία ακόμη φορά ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος «ΔΙΟΓΕΝΗΣ» Φρεαττύδας πραγματοποίησε ένα ακόμη γλέντι με μουσική πολύ κέφι στο χώρο των γραφείων τους που βρίσκονται στην πλαζ Φρεαττύδας.
Αυτή τη φορά η εκδήλωση, λόγω των Αποκριών, ήταν μασκέ στο εντευκτήριο του Συλλόγου όπου ανταποκρίθηκαν μέλη και φίλοι του «Διογένη».
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πέτρος Κωνσταντινίδης και τα μέλη του Δ.Σ. υποδέχθηκαν ως οικοδεσπότες όλα τα μέλη, όπου μεταξύ άλλων ήταν και οι δημοσιογράφοι κ.κ. Μιχάλης Στάμου, Άρης Κοτσολάκος, καθώς και οι φίλοι κ.κ. Καίτη Μπίτση, Κατερίνα Βαρελά, Δήμητρα Κωνσταντακάκη, Αλεξάνδρα Σπανού, Έφη Κωνσταντινίδη, Παναγιώτης Παπαδημητρίου και αρκετοί άλλοι, όπου το αποκριάτικο βράδυ κράτησε μέχρι τις πρωϊνές ώρες καθώς το κέφι και ο χορός δεν είχε περιορισμό!
Τέτοιες βραδιές, πολύ φιλικές και πολύ οικογενειακές έχουμε ανάγκη όλοι μας, αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας και ο πολιτιστικός σύλλογος Διογένης προσπαθεί να δώσει άλλη διάσταση στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης με πολύ μεγάλη προσπάθεια.
Δημήτρης Κρητικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου