Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Νικες για Κορασιδες και Παγκορασιδες!

Παγκορασιδες Ικαρος Ν.Σμ. - Διογενης 24-34
Κορασιδες Ατρομητος - Διογενης 32-55

Σαββατο 30/1 Οι Κορασιδες μας, οχι με την καλυτερη αποδοση ειναι η αληθεια, παντως κερδισαν μια φιλοτιμη ομαδα τον Ικαρο Νεας Σμυρνης μεσα στο γηπεδο της. Με εναν μουντο καιρο και σ ενα κακο γηπεδο με χαλασμενα στεφανια στις μπασκετες και αλλα προβληματα το σκορ εμεινε χαμηλα αλλα το τελικο 34-24 ηταν για την πλευρα του Διογενη.

Μια μερα μετα δλδ χθες Κυριακη 1/2 στο κλειστο των Καμινιων ηρθε ακομα μια νικη. Αυτη τη φορα για τις Παγκορασιδες μας οι οποιες κοντρα στον Ατρομητο μετα απο ενα μετριο πρωτο ημιχρονο με ισοπαλο σκορ (18-18) ηρθε ενα καταπληκτικο β ημιχρονο οπου τα κοριτσια μας μετετρεψαν το ματς σ ενα πραγματικο παρτυ. Παιχτηκε ομορφο γρηγορο μπασκετ το οποιο τα κοριτσια του Ατρομητου δεν μπορουσαν να ακολουθησουν. Ετσι το τελικο 32-55 ηρθε ευκολα και χαλαρα σκορπωντας χαρα σ ολη την ομαδα αλλα και στον κοουτς κο Αγγελο που μετα απο καιρο ηρθε να δει για λιγο τα "κοριτσια του".

Συνολικα ηταν ενα ακρως επιτυχημενο Σαββατοκυριακο που κρατησε την ομαδα μας και στις δυο κατηγοριες πολυ ψηλα στις βαθμολογιες και αρα επιβαλλονται τα συγχαρητηρια  σ ολα τα κοριτσια μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου