Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

13/1 Ξεκινουν οι Παγκορασιδες !

Σε λιγες ημερες ξεκινουν οι αγωνιστικες υποχρεωσεις και των παγκορασιδων μας.


Στις 13/1 αρχιζει το πρωταθλημα (β ομιλος) 2012-13. Πρωτο μας παιχνιδι στις 10:00 στο γηπεδο μας στη Φρεαττυδα υποδεχομαστε την ομαδα του Ατρομητου. 

Περυσι ηταν η πρωτη παρουσια του Διογενη σε πρωταθλημα και η ολη παρουσια της ομαδας, οπου κι αν επαιζε, δεν αποσπουσε απο τους αντιπαλους της παρα κολακευτικα σχολια. Αν και νεοφωτιστοι καταφεραμε να κανουμε καλες εμφανισεις και να χαρουμε και δυο νικες (επι Νικαιας και Ελευσινας). Απο την ομαδα του Ατρομητου ειχαμε χασει (25-15 και 21-31).

Φετος τα κοριτσια μεγαλωσαν, εδεσαν μεταξυ τους και εμαθαν φυσικα απο τον κοουτς Αγγελο πολυυυ μπασκετ! Η ομαδα των κορασιδων οπου κατα βαση φτιαχτηκε απο τις παγκορασιδες μας ειναι πρωτη στη βαθμολογια και ακλονητο φαβορι για ανοδο απο την πρωτη κιολας χρονια. Αυτο σημαινει πως και οι παγκορασιδες μας εχουν ολα τα προσοντα για να πρωταγωνιστησουν και αυτες στο δικο τους πρωταθλημα. Ειναι λοιπον οι προσδοκιες ολων αυξημενες φετος.

Εμεις οι γονεις οι φιλοι και οι παραγοντες της ομαδας δεν εχουμε παρα να ευχηθουμε στις "μικρες μας" καθε επιτυχια και χαρα στην ομορφη "περιπετεια" που αρχιζει στις 13/1.

Καλη χρονια !

Ας θυμηθουμε τι εγινε περυσι...


                               21-31


25-15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου