Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Τεραστια νικη επι του Πρ.Ηλια με 46 - 35 !

Διογενης - Πρ.Ηλιας 46-35!



Συγκλονιστικη νικη των κορασιδων μας επι ενος σπουδαιου αντιπαλου! Οτι και να πει κανεις γι αυτο το ματς θα ειναι πραγματικα λιγο.

Σ εναν αγωνα οπου ενας ανεπαρκης για "ντερμπυ" (πρωταρης) διαιτητης κοντεψε να τα τιναξει ολα στον αερα με τις αλλοπροσαλλες, αδικες και για τις δυο ομαδες, αλλα και επικινδυνες για την σωματικη ακεραιοτητα των μικρων αθλητριων αποφασεις του, εσπασαν καρδιες!

Ο Προφητης εδειξε πως ηθελε πολυ το ματς που ηταν Το κρισιμο για κεινον. Οι μικρες μας ομως εδειξαν τεραστια αποθεματα χαρακτηρα, δυναμης και παθους για τη νικη. Εδειξαν να μην "δεχονται" πια την ηττα στη Φρεαττυδα και αυτο ειναι ενα τεραστιο κερδος στην ψυχολογια της ομαδας για τη συνεχεια και ενα καθαρο μηνυμα για τους επομενους αντιπαλους τους..

Το ξεκινημα ηταν καλο (7-2 και 10-4) η συνεχεια ομως πολυ μετρια. Τα κοριτσια του Προφητη επαιξαν πολυ ομορφο μπασκετ ηταν ψυχραιμες και ευστοχες. Οι δικες μας ξαφνιασμενες αφου τιποτα δεν τους επιανε, βρεθηκαν στο ημιχρονο πισω στο σκορ (12-20) και καποιοι αρχισαν να πιστευουν πως το ματς ειχε χαθει. Φευ! Οι μικρες μας αφησαν πισω το -8  τους εκνευρισμους απο το "ξυλο"και τα αγχη απο την εικονα τους του πρωτου μερους και στο β' ημιχρονο πηραν το θεμα "προσωπικα". Το 12-20 εγινε 23-22, 27-25 και με υπερπροσπαθεια και αντεπιθεση διαρκειας εφτασε στο τελικο 46-35 !

Τα πανηγυρια στο τελος απλα δεν περιγραφονται. Ενα κουβαρι, μια αγκαλια ολοι-ες μαζι!


Μπραβο λοιπον σε ολες και καθε μια ξεχωριστα. Μπραβο ομως και στα παιδια του Προφητη για τη δικη τους μεγαλη προσπαθεια! Τελος μπραβο και στους ψυχραιμους γονεις και των δυο ομαδων που "συγκρατηθηκαν" στις δυσκολες ωρες που δημιουργησε η απαραδεκτη διαιτησια!

Η πρωτη θεση του ομιλου γραφει ξανα ΔΙΟΓΕΝΗΣ!

video1 : http://youtu.be/GO4V-PXVf_A
video2 : http://youtu.be/apAxRXsPAkE
video3 : http://youtu.be/SFbmyw0l-fU
video4 :  http://youtu.be/HqpTgAt0Oso
video5 : http://youtu.be/v2bFkQzqWtA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου