Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Κοπη πιτας και βραβευσεις



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΔΙΟΓΕΝΗΣ», τη Δευτέρα 30/1/2012 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Εντευκτήριο του στην πλαζ Φρεαττύδας.



Ο Πρόεδρος Πέτρος Κωνσταντινίδης και το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους με ένα σύντομο απολογισμό του πλούσιου κοινωνικού και πολιτιστικού έργου του Συλλόγου. 





Ο έφορος μπάσκετ των Ακαδημιών Βασίλης Σπυρόπουλος μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια του τμήματος Μπάσκετ να προσελκύσει την νεολαία στον Αθλητισμό με αποτέλεσμα 100 παιδιά να προπονούνται καθημερινά στο γήπεδο Μπάσκετ της Φρεαττύδας.
Τέλος η Χορωδία με την διεύθυνση της καθηγήτριας Μουσικής Ελένης Δάβου χάρισε όμορφες νότες στην χειμωνιάτικη βραδιά. 




Βραβεύτηκαν οι νεαρές Αθλήτριες της ομάδας 
Ραπτοπούλου Δήμητρα 1η σκόρερ και MVP Player της Ομάδας
Καραμάνη Μαρία Junior MVP Player και η 
Γεροβασίλη Ραφαηλίδα με το βραβείο ήθους και συνέπειας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές Α΄ Πειραιά κ.κ. Τάκης Μελάς και Δημ. Καρύδης, ο εκπρόσωπος του υπουργού Αρβανιτόπουλου ναύαρχος Βασίλης Κυριαζής, ο περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Σπυρίδων, οι πολιτευτές κ.κ. Χρ. Χαρίτος, Μίνα Σαμαρά, οι πρώην Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιάννης Σπυράκης, Γιώργος Αξαρλής, ο αντιπρόεδρος του Διογένη κ. Αντώνης Χατζηελένης, ο γραμματέας κ. Σωτήρης Αλεξόπουλος, η ταμίας κα Έφη Κωνσταντινίδου, τα μέλη κ.κ. Παύλος και Βούλα Χασιώτη, Πέπη Παπαθανασίου, Καίτη Μπίτση, οι δημοσιογράφοι κ.κ. Γιάννης Κανατσέλης, Δημ. Κρητικός, Μιχ. Στάμου, ο κ. Χρήστος Παναγόπουλος, η κ. Αικατερίνη Βαρελά.







Στιγμιότυπα από την όμορφη γιορτή όπου καταχειροκροτήθηκαν όλα τα κορίτσια αλλά και ο προπονητής της ομάδας κ. Άγγελος Φουντουλάκης!















Κείμενο του Γαβρήλου Αμεραλή από τη φωνή των Πειραιωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου